Fotografie » Wildlife

Project Description

Wildlife

Fotografie van dieren is altijd lastig, ze luisteren niet, kijken vaak net op het verkeerde moment weg of blijven te ver weg om überhaupt een foto te kunnen maken. Toch blijven foto’s van dieren wat mij betreft de leukste foto’s om te maken en om terug te kijken.

Echte wilde dieren fotografeer ik niet vaak, op vakantie komt het voor. Meestal neem ik mijn camera mee naar de dierentuin en probeer daar mooie foto’s te maken. Ik woon in de buurt van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, daar heb ik de meeste tijd geoefend met het fotograferen van “wilde” dieren.

In Avifauna bleken de ringstaartmaki’s nieuwsgierig en fotogeniek, het zijn erg leuke wezentjes om te fotograferen. In Burgers Zoo heb ik een leuke foto gemaakt van een stokstaartje, in Blijdorp zijn die lastig te fotograferen vanwege de afstand.

Op deze pagina staan diverse zelfgemaakte foto’s van wilde dieren. De meeste foto’s zijn gemaakt in een dierentuin. In Nicaragua heb ik een mooie foto kunnen schieten van een kaaiman, ik probeerde eigenlijk om waterschildpadden te fotograferen maar plotseling hoorde ik een luid gesis en lag er een kaaiman ongeveer 3 meter van mijn voeten.

Tijdens een vakantie in de Provence zat er een boomkikker achter het luik bij onze kamer, een prachtig beestje. Op deze website heb ik een aparte pagina gemaakt voor zelfgemaakte foto’s van amfibieën, daar staan nog meer foto’s van kikkers.

Vaardigheden / Hobby’s / Interesses

Fotografie » Wildlife
Fotografie » Amfibieën
Fotografie » Natuur
Fotografie » Katten
Fotografie » Insecten
Fotografie » Vogels
error: