Wandelen

Project Description

Wandelen in de natuur

Heerlijk door de bossen of over de heide, wandelen, even rusten en genieten van het uitzicht. In Nederland heb je prachtige wandelgebieden, mijn favoriete omgeving is de Veluwe. 

Op vakantie wisselen mijn vrouw en ik de dagen af met lekker genieten rondom het appartement en er op uit trekken de natuur in. We zoeken een mooi bos of kustgebied en wandelen dan een aantal uren met een paar korte tussenstops. De techniek is tegenwoordig ook handig, met de GPS van de telefoon verdwaal je niet zo snel. Je kan op Internet diverse wandeltochten vinden o.b.v. GSP coördinaten, vaak met een gradatie (beginner – gevorderd) van het parcours.

In Oostenrijk is het wandelen wat pittiger met de steile wandelpaden en hele mooie vergezichten met de hoge bergen in de achtergrond. In Nederland is de Veluwe een echte aanrader, het Park de Hoge Veluwe met gratis fietsen als je het wandelen even zat bent. Als ik in de bossen loop hoop ik altijd dat we wilde dieren tegen komen. Herten en reeën ben ik vaker tegen gekomen, en een keer een adder op het pad. Ik hoop ooit nog eens wilde zwijnen in het wild te spotten, wel van een afstandje dan.

Vaardigheden / Hobby’s / Interesses

Fotografie » Wildlife
Fotografie » Amfibieën
Fotografie » Natuur
Fotografie » Katten
Fotografie » Insecten
Fotografie » Vogels
error: