Privé
Loading...

Fotografie » Wildlife

Fotografie van dieren is altijd lastig, ze luisteren niet, kijken vaak net op het verkeerde moment weg of blijven te ver weg om überhaupt een foto te kunnen maken. Toch blijven foto's van dieren wat mij betreft de leukste foto's om te maken en om terug te kijken.

Fotografie » Amfibieën

Bijzondere wezens die kikkers, salamanders en padden. In mijn tuin wonen er een hoop, er zijn veel vijvers in de omgeving en veel groen en bloemen waar insecten op af komen. Elk jaar, begin maart, klinkt er weer een geknor, zacht gekwaak en gespetter uit de vijver. De bruine kikkers zijn weer wakker en hebben er zin in.

Fotografie » Natuur

Vroeg op of nog even 's avonds voor de schemer op stap. Natuurfotografie is fijn om mee bezig te zijn. Op vakantie of tijdens een weekendje weg gaan mijn vrouw en ik graag wandelen. De camera gaat meestal mee en als de dag mooi licht brengt komen de mooiste foto's tot stand.

Fotografie » Katten

Eigenwijs maar toch ook erg fotogeniek. Katten fotograferen kan soms heel frustrerend zijn als je een mooie foto wilt maken. Zelf heb ik al jaren een kat als huisdier. Een buiten kat, de terrorist van het blok.

error: